به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (سیستان و بلوچستان)، ایوب کرد با بیان اینکه این میزان جابجایی توسط ۴۱ هزار و ۲۴۶ دستگاه کامیون انجام شده،اظهارداشت:از این میزان،۴۹۵هزار و ۷۱تن صادرات، ۲۲۲هزار و۱۵۹ تن واردات و ۲۴۱ هزار و ۲۸۰ تن مجموع ترانزیت ورودی و خروجی از پایانه مرزی میرجاوه می باشد.
وی ادامه داد:توسعه اقتصاد منطقه ای و حمل و نقل بین المللی،افزایش مبادلات با کشورهای همسایه وپذیرا بودن خیل عظیم زوار پاکستانی عتبات عالیات از جمله برخی قابلیت های قابل توجه این پایانه مرزی می باشد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان افزود:به منظور ارائه خدمات بهتر در این پایانه، طرح توسعه سالن مسافری، ساماندهی محوطه، مسیر های ورودی و خروجی و روکش آسفالت محوطه انجام شده که نقش مهمی در تسهیل و سرعت بخشی به جابجایی وتردد مسافران، ترانزیت و حمل ونقل بین المللی کالا در پایانه مرزی میرجاوه خواهد داشت.
کرد در پایان یادآورشد:سال گذشته علیرغم شیوع بیماری کرونا، روند صادرات از پایانه مرزی میرجاوه بدون توقف صورت گرفت و در حال حاضر هم به طور متوسط روزانه بیش از ۳۲۰ دستگاه کامیون از پایانه مرزی میرجاوه تردد می نمایند.